Szanowni Państwo!
Miło nam po raz kolejny zaprosić Was na wspaniały i wyjątkowy wieczór Sylwestrowy.

Czeka na Was wiele atrakcji i fantastycznych smaków.15202686_718210628333204_5617432314139735986_n
Rozpoczęcie godz.20.00
Obiadokolacja
– zupa krem z białych warzyw
– stek wołowy z masłem koperkowym + dodatkowe mięso: golonka, udko, roladka schabowa
Deser
– gruszka w syropie z lodami
Kolacja 1
bogracz-flaczki
-Kolacja 2
– pierś faszerowana szpinakiem i serem feta  z sosem beszamelowym
Kolacja 3
– barszczyk czerwony z pasztecikiem i zapiekanką
STÓŁ RYBNY
– łosoś w łuskach
– łosoś w dzwonkach
– szczupak faszerowany
– pstrąg faszerowany
– sosy i dipy
STÓŁ SZWEDZKI
– rolada z sosem chrzanowym
– rolada ze szpinakiem
– jajko faszerowane w szynce
– galaretki drobiowe
– kaczka z żurawiną
– schab ze śliwką w galarecie
– szaszłyki
– bigos tradycyjny
– żeberka z sosem barbecue
– sałatka gyrosowa
– sałatka brokułowa
NA STOŁACH BIESIADNYCH
– ciasto i ciasteczka
– owoce
– soki, napoje
– wędlina, pieczywo
– śledź w oleju
– śledź po węgiersku
– sałatka makaronowa z serem żółtym i szynką
STÓŁ WIEJSKI
– udziec na gorąco
– boczek wędzony
– schab wędzony
– pasztet z żurawiną
– kabanosy
– kaszanka z cebulką
-ser z suszonymi pomidorami
-ser z czarnuszką
– smalec
– ogórki
– chleb własnego wypieku
– żurek z jajkiem
-pierogi różne
STÓŁ SŁODKOŚCI
– desery
– ciasta
-muffinki

0,5 l wódki na parę i szampan o północy.